Kamptraining

Als je de Scouting Academy Basistraining afgerond hebt is de kamptraining een goede vervolgtraining.

In regio Drie Rivieren hebben we er voor gekozen om het tweede weekend van de Basistraining met het eerste Kamptraining weekend te combineren waardoor deze twee trainingen samen je maar 3 weekenden kost in plaats van twee keer anderhalf. In het tweede weekend van de Scouting Academy Basistraining begint de kamptraining!

Als je de kamptraining goed hebt afgesloten ben je gekwalificeerd kampleider van bevers, welpen en scouts of van explorers en roverscouts.

Heb je de Basistraining nog niet afgerond maar heb je wel interesse in de Kamptraining? Dat kan! Hiervoor hoef je allen de blokken Presenteren, Programmeren, Leeftijdseigen kenmerken en Activiteitenwensen & spelideeën te hebben gevolgd. Dit kan zowel op de groep met de praktijkbegeleider als op een training zijn geweest. Verdere instapeisen zijn:

– Bevers, minimaal twee logeerpartijen van minimaal 1 nacht.

– Welpen, scouts, explorers; minimaal 1 zomerkamp met vier of meer nachten.

 

Modules

Zie overige informatie achteraan in dit boekje of de kwalificatiekaarten op https://www.scouting.nl/downloads/kwalificatiekaarten

 

Wanneer

De training bestaat uit 1 introductieavond en 2 weekenden.

Introductieavond: Woensdag 7 maart 2018 of donderdag 12 maart 2018

Weekenden: 1ste weekend 7 (avond) en 8 april 2018

2de weekend  2 en 3 juni 2018

Kosten voor deze training zijn € 70,-. Je kunt de kamptraining in combinatie met de Scouting Academy volgen. Dit scheelt in de kosten en in tijd. De kosten als je de training combineert zijn € 120,-

Download PDF