Koshare Trail

Koshare Trail


10-12-2022

Lieve vrienden!
Het heeft even op zich laten wachten, maar dit jaar zal er eindelijk weer een echte Koshare Trail plaatsvinden, én wel een jubileum editie!
In het thema 'donkerblauw met een oranje randje', de kleuren van onze scoutinggroep, zal dit jaar de 60e (!) Trail gehouden worden op zaterdag 10 en zondag 11 december. Op zaterdag zullen de bussen vertrekken om 17:00 en om 19:00 uur.
In het teken van de jubileumeditie is er een wijziging in het prijsbeleid. Er zijn dit jaar twee opties:
- Optie 1, de Wandeloptie: voor €20,- krijg je toegang tot de bus, een lekker broodje op de worstenpost en krijg je 2 drankjes bij de locatie. Dit is voor iedereen die graag wil lopen, maar het feestje even overslaatKan een afbeelding zijn van de tekst 'OSHARE TRAII 2022 10811 DEC DONKERBLAUW MET EEN ORANJE RANDJE Nachtelijke wandeltocht gevolgd door een feest! Schrijf je in via: kosharetrail.nl 60 EDITIE'
- Optie 2, De All-inclusive Optie: voor maar €50 krijg je het busvervoer, de worstenpost en een feestje met snacks en drankjes. Natuurlijk staat er de dag daarna een ontbijtje om de kater te bestrijden voor je klaar.
Bonnen zijn dit jaar niet meer nodig en ook niet te koop.
Het enige wat je bij beide opties zelf dus nog mee moet nemen zijn de drankjes voor onderweg en een goed humeur! 🍻😄
Zoek nu snel een leuke groep om samen deze nu al weer legendarische tocht te lopen en meld je aan via: info@kosharetrail.nl.
Vermeld hierbij je groepsnaam, iemands telefoonnummer, aantal personen met voor-, achternaam en leeftijd, voorkeur voor bustijd en tot slot voor welk pakket jullie gaan. Groepen bestaan uit maximaal 12 personen. Op dit bovenstaande email adres kunnen jullie ons ook eventueel bereiken met vragen.
We hopen jullie allemaal te zien op 10 december!
Dikke kus,
De Jaap Stam

Volledige kalender bekijken