Virtuele wereldreis iScout

Beste Scoutingregio Drie Rivieren Utrecht,

Op zaterdagavond 7 maart 2020 gaan voor de elfde keer duizenden scouts uit binnen- en buitenland met iScout op virtuele wereldreis. iScout is een deels online en deels offline Wereldreis voor roverscouts en kaderleden die ze spelen vanuit hun eigen clubhuis.

Aan de laatste editie van iScout deden zo’n 10.000 scouts uit 15 landen mee. Veel groepen zetten iScout in als groepsactiviteit of als onderdeel van een teambuiling weekend. Of gewoon als leuke avond voor de Roverscouts.

Hoe meer mensen meedoen aan iScout, hoe leuker het is. Daarom willen we jullie vragen, als jullie dat nog niet gedaan hebben, onderstaande tekst door te sturen naar de groepen in jullie regio of bijvoorbeeld op te nemen in een nieuwsbrief of agenda.

Op zaterdagavond 7 maart 2020 vindt de iScout 2020 Wereldreis plaats. Op die avond gaan voor de elfde keer duizenden explorers, roverscouts, leidinggevenden en kaderleden uit binnen- en buitenland een virtuele Wereldreis maken met mooie Reisvragen en gekke Doe-opdrachten.

Tijdens iScout ga je met je Team de strijd aan met andere Teams om zo ver mogelijk te reizen over de wereld. Hoe creativer en slimmer jullie de opdrachten uitvoeren en de vragen beantwoorden, hoe verder je reist.

Inschrijven kan sowieso tot 31 januari, daarna is er beperkt plek. Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op iScoutGame.com/nl.

Deze 6 groepen uit jullie regio hebben zich al ingeschreven voor de iScout 2020 Wereldreis:

  • Albert Schweitzergroep, Woerden
  • Scouting Jan van Speyk, Mijdrecht
  • Scouting Marsua, Maarssen
  • Scouting Schonauwen Houten, Houten
  • Scouting Vreeswijk, Vreeswijk
  • Peka18, Utrecht

Een volledige en actuele lijst van alle ingeschreven scoutinggroepen staat op https://iscoutgame.com/nl/teams.

Mail ons gerust bij vragen.

Met vriendelijke groet,
De iScout Reisleiding,
Niels Mulder & Mark Kloosterboer

Download PDF