Bijeenkomsten zijn afgelast

De bijeenkomsten tot 01-04-2020 zijn afgelast.

Op 12-03-2020 is in een persconferentie door het kabinet aangegeven dat evenementen van meer dan 100 personen moeten worden afgelast.
Dit betekent tot onze grote spijt dat wij onze activiteiten Regionale Explorer Dag, thema avond ‘meiden binnen scouting’, EHBO training en CWO theorie examen uitstellen.

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de Scouting in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 maart niet door te laten gaan. Deze lijn trekken we door naar regionale activiteiten en trainingen.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Regio Drie Rivieren Utrecht, waaronder Admiraliteit 12, volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de activiteiten en trainingen die tot 31 maart gepland stonden, NIET doorgaan.

We zullen u, zodra er meer informatie is, informeren over de activiteiten en trainingen die na die datum volgen.

Namens het bestuur,

Maarten van Beek
Voorzitter Scouting Regio Drie Rivieren Utrecht

Download PDF