Aflastingen (update 1)


Beste scouts, regio medewerkers en bestuurders.

Vanuit Scouting Nederland is het verzoek gekomen alle activiteiten tot en met 31 mei te heroverwegen in verband met de gezondheid en beperkte voorbereidingsmogelijkheden.

De uitkomst is tot onze grote spijt dat wij onze activiteiten: Regionale Scoutingwedstrijden (RSW), Pinksterkamp, EHBO en Kamptraining, Scouting Academy af lasten.
De bijeenkomsten als vlootraad en regioraad zullen in een digitale vorm plaatsvinden. 
Regio Drie Rivieren Utrecht, waaronder Admiraliteit 12, volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de activiteiten en trainingen die tot 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan. 

Scouting staat voor verbinding en met elkaar activiteiten ondernemen. Hier zien we ondertussen leuke voorbeelden van online. 
Wat dacht je van een special edition van de Jamboree On the Internet (JOTI) op 3-5 april. Voor meer informatie: https://youtu.be/wyJW7kEqe-c

Laat de kracht van scouting in deze spannende tijd doorgaan en connect met je mede scouts en leiding. Organiseer digitale opkomsten. En houdt veel contact met elkaar door te bellen en te appen!
Ook ik ben bereikbaar hiervoor.

Het nieuws verandert in een snel tempo. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, die invloed hebben op regionale activiteiten en trainingen, zal ik je informeren. 

Met vriendelijke groet,
Maarten van Beek

Voorzitter
Regio Drie Rivieren Utrecht

Download PDF