Gouden Oehoe voor Daan!

Scouting Rhenova heeft een waarderingsteken aangevraagd voor Daan Schols. Daan is al lange tijd als leidinggevende actief voor zijn groep. Hij is ook co√∂rdinator voor de regionale activiteiten, neemt initiatieven voor nieuwe actiteiten en is betrokken bij landelijke activiteiten. Samen met de gemeente Utrecht heeft hij in de corona tijd een succesvolle activiteit “Archery Attack” georganiseerd. Scouting Nederland heeft de aanvraag toegekend. De feestelijke uitreiking was op 11-09-2021 bij Scouting Rhenova door hun voorzitter. Het team van de Regio Drie Rivieren Utrecht feliciteerde Daan met een passende attentie.

#scouting #utrecht #rhenova #meerwaarde #waardering #vrijwilliger #verdiend #goudenoehoe