Geslaagde Regionale Zwemwedstrijden 2021

Wij kijken terug op een energieke, enthousiaste en gezellige Regionale Zwemwedstrijden 2021!

De reacties:

• We kunnen zeker terugkijken op een geslaagde activiteit. Ondanks alle last minute wijzigingen en aanpassingen.
  • Deelname van bijna driehonderd deelnemers!
  • Ik vond het een geslaagde avond met lieve mensen, leuke sfeer en veel blije gezichten.
  • Veel bedankjes van de stafleden dat we het toch door hebben (kunnen) laten gaan.
  • Absoluut leuk om deze dag zo te beleven, was lang geleden.
  • Mooie opkomst, ondanks alle maatregelen.

Dank aan alle jeugdleden, stafleden en bestuursleden voor hun inzet en improvisatievermogen bij onze Regionale Zwemwedstrijden 2021.
Ook dank aan de stafleden van zwemvereniging Zwemlust Den Hommel en de medewerkers van het zwembad De Wetering.

Corona is er en wij nemen onze verantwoordelijkheid, dus hielden we ons zo goed mogelijk aan de maatregelen.
Sporten mag! Het waterfestijn en de zwemwedstrijden kende last minute wel een aantal aanpassingen.

• Er is geen publiek.
  • Bij de ingang is er voor 18+ een QR-code check gehouden.
  • Bij aankomst, vertrek en in het zwembad is afstand houden goed mogelijk.
  • Er is geen gezamenlijke prijsuitreiking. De uitslag is aan de contactpersonen gegeven.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Dat kan via activiteiten@scouting-utrecht.nl