Scoutcentrum Utrecht

< terug

Het scoutcentrum Utrecht geeft ruimte voor bijeenkomsten, trainingen en maatschappelijke activiteiten.
De inrichting bestaat uit de ScoutShop, twee zalen op de begane grond (rolstoel toegankelijk) en diva toilet, en zaal boven en opslagruimte.

De groene zaal geeft ruimte aan ca. 60 mensen.
De blauwe zaal geeft ruimte aan ca. 25 mensen.
De zaal boven is geschikt voor ca. 20 mensen. 

De blauwe zaal is vanaf 20-07-2019 tijdelijk in gebruik als opslag.

In 2018 is de tweede zaal beneden gerealiseerd.

In 2010 is een verbouwing uitgevoerd die de noodzakelijke aanpassingen gaf aan de trap en miva toilet.
De trap maakte de verdieping veilig toegankelijk.

In 2006 is een begin gemaakt met de renovatie van het scoutcentrum Utrecht.

Het scoutcentrum is ontstaan in 1983.

Download PDF